netflix-offline-downloads-dk
nvidia-games-app-dk

Klip kablet med Plex på NVIDIA SHIELD

Af William O'Neal - Fri, Jan 6, 2017

Måden, vi ser tv på, ændrer sig, når millioner af mennesker ser trådløst tv (OTA) og dropper kabel- og sattelit-abonnement. Disse "kabelklippere" får gratis adgang til tv-kanaler blot ved at bruge en modtager og antenne, men indtil nu har der ikke været software med en brugergrænseflade, der var attraktiv nok for ægte kabelklippere.

Det ændres fra i dag med en opdatering til Plex-appen på SHIELD, der inkluderer live-tv (beta) og DVR.

Plex er den ultimative kabelklipper-app

Når det gælder kabelklipning er Plex et must – derfor er den installeret på alle udgaver af SHIELD TV. Og enhver SHIELD-ejer bør sørge for at få et Plex-Pas ned i kabel-klipper-værktøjskassen.

Takket været Plex’ nye live-tv-muligheder, kan SHIELD-brugere nu gratis se og optage tv-kanaler ved brug af en antenne og en USB- eller netværksforbundet modtager. Tv-programmer kan ses i en 1080p-opløsning med 5.1 surround sound.

Og da SHIELD TV fungerer som Plex Media Server, kan du også optage dine favoritprogrammer, film og sportsudsendelser med Plex DVR. SHIELD understøtter ekstern lagring, så uanset om du bruger en SHIELD med 16 GB eller SHIELD Pro med 500 GB intern lagring, er du helt klar.

Først skal du have et Plex-Pas

For at få fuldt udbytte af alt det, Plex tilbyder, skal du have en Plex-Pas-konto (abonnementer fra GBP 3,99 om måneden til livstid). Når du først har et Plex-Pas, kan du se tv-programmer, film, nyheder og sport, optage dem med SHIELD og se dem i HD på alle dine enheder, uanset hvor du er.

For at få live-tv skal du tilføje en digital modtager og en antenne

Når du først har fået dit Plex-Pas, skal du have to stykker hardware, nemlig en digital modtager og en antenne. I vores opsætning har vi brugt en WinTV-DualHD USB tuner fra Hauppauge. Denne dual-tuner giver dig mulighed for at optage to programmer på samme tid og kan tilsluttes din SHIELD via en USB-indgang. Den anden ende tilsluttes din antenne.

Ubegrænsede muligheder for lagring

I en tid, hvor vi altid løber tør for plads på vores DVR, lyder ubegrænset lagerplads ganske tiltrækkende. Med Plex’ DVR på SHIELD TV får du en overflod af lagringsmuligheder. Du kan optage direkte på SHIELDs interne lager (inklusiv tilføjet USB-lagerplads), optage på ekstern USB-lagerplads eller optage på dit 24TB netværks-lager (NAS) monteret på SHIELD! Og det er dit lager, så der er ingen udløbsdato!.

NVIDIA SHIELD TV, så skynd dig ud at købe et. Og nu vi har dig, så husk at skrive til os på Twitter, og fortæl, hvordan du ser live-tv på SHIELD.