5-new-square-enix-games-dk
cut-the-cord-with-plex-dk

Download film og tv-serier fra Netflix til din SHIELD-tablet

Af William O'Neal - Wed, Nov 30, 2016

Netflix har i dag udgivet en opdatering til deres mobil-app, som giver mulighed for, at brugere af SHIELD-tablet og SHIELD tablet K1 kan downloade film og serier og se dem offline. Denne nye funktion er tilgængelig globalt og giver SHIELD-tablet-brugere fleksibilitet til enten at streame eller downloade mange af deres yndlingsserier og -film.

Opdater Netflix fra Google Play-butikken

For at bruge denne nye funktion skal du først opdatere din nuværende Netflix-installation. Gå til Google Play-butikken, søg efter Netflix, og tryk på "Opdater". Når opdateringen er færdig, og du starter Netflix, vil du blive mødt af en skærm, der annoncerer den nye "Download & Go"-funktion.

Download & Go lader dig se indhold offline

Jeg besluttede mig for at starte med at hente "Narcos". På seriens forside får du vist et Download-ikon, der giver SHIELD-tablet-brugere mulighed for at downloade individuelle episoder.

Download-ikonet er synligt, når downloading er tilgængelig

Hold øje med, hvor langt dine downloads er nået

Når dine downloads er gennemført, kan du se og administrere dit downloadede indhold på den individuelle brugers startskærm. Du kan også starte og slette indhold på denne skærm efter behov.

Administrer dine downloads

Siden Mine downloads giver dig mulighed for at starte og slette indhold

Disse downloads kan optage meget lagerplads, og derfor giver Netflix brugerne to valgmuligheder: standardkvalitet og højere kvalitet. Ifølge Netflix har "standardkvalitet lidt lavere videoopløsning, der fylder mindre og tager kortere tid at downloade. Højere kvalitet er bedre videoopløsning, der optager mere lagerplads og tager længere tid at downloade." Netflix fortæller ikke præcist, hvad dette betyder for brugeroplevelsen, men et afsnit af "Narcos" på 1 time (57 minutter) fylder omkring 247 megabyte i standardopløsning. Forvent, at downloads i højere kvalitet fylder cirka dobbelt så meget. Netflix ">Netflix-hjælpecenter forklarer, hvordan du indstiller til downloads i standardkvalitet eller højere kvalitet, men du kan også følge disse trin:

  1. Fra Netflix-appen skal du trykke på Menu-ikonet.
  2. Rul ned, og tryk på appindstillinger.
  3. Under overskriften Downloads skal du trykke på Videokvalitet.
  4. Vælg video i standardkvalitet eller højere kvalitet.

Desuden har Netflix erklæret følgende: "Mange af dine favorit streaming-serier er allerede tilgængelige til download med flere på vej." Lige nu skal du ikke forvente, at du kan downloade hele Netflix-kataloget. Du kan downloade det meste af det originale indhold fra Netflix i øjeblikket såvel som populære serier som "30 Rock" og "Breaking Bad" og udvalgte film. Netflix vil i den kommende tid fortsætte med at øge mængden af indhold, der kan downloades.

Hvis du ikke allerede ejer en NVIDIA SHIELD-tablet K1, bør du snarest anskaffe dig en.