nvidia-games-app-dk
shield-android-update-September2018-dk

Tomb Raider: Oplev den legendariske Lara Crofts genfødsel på NVIDIA SHIELD-TV

Af William O'Neal - Tue, Mar 7, 2017

Lara Croft er et vaskeægte popkulturfænomen, der har slået sine folder i succesfulde spil, på forsiden af blade og i stort anlagte filmproduktioner. På grund af hendes uhyre popularitet havde Lightspeed Studios og Crystal Dynamics en barsk rejse foran sig, da de gik i gang med at puste nyt liv i den ikoniske karakter. Heldigvis lever deres fantastiske reboot Tomb Raider, som nu er tilgængelig på det nye NVIDIA SHIELD-TV, i den grad op til forventningerne.

Du kan opleve Lara Crofts genfødsel i al sin pragt takket være det kraftfulde NVIDIA SHIELD-TV. Download spillet via Google Play for kun $ 14,99, og oplev på egen hånd, hvordan dette fantastiske actionspil har forbedret en i forvejen fremragende brandformel. Hvad der er endnu bedre, er versionen i Tomb of the Lost Adventurer-pakken til SHIELD-TV, der indeholder ekstra udstyr, evner og våbenopgraderinger.

Tomb Raider: Oplev den legendariske Lara Crofts genfødsel på NVIDIA SHIELD-TV

Det første, du lægger mærke til, når du har indlæst Tomb Raider, er den smukke billedside og det spektakulære niveaudesign. Kryb gennem klamme grotter, bestig storslåede bygningsværker og udstik en kurs gennem uberørt terræn, der vrimler med vilde dyr. Spilmotoren leverer utroligt imponerende grafik, og det nye NVIDIA SHIELD-TV sørger for, at du får den bedste visuelle oplevelse hidtil.

Tomb Raider byder desuden på en bred vifte af gameplay-forbedringer, der giver spillets action mere dybde. Lara er stadig en dynamo i menneskeskikkelse med en katteagtig ynde og ufattelige kampevner, men udvikleren har tilføjet et udviklingssystem, der gør det muligt at øge effekten af hendes bevægelser. Nye kampmanøvrer, overlevelsesevner samt muligheder for at udbygge og supplere evner gør dig i stand til at udfolde Laras sande potentiale.

Tomb Raider: Oplev den legendariske Lara Crofts genfødsel på NVIDIA SHIELD-TV

Lara skaffer sig også adgang til et forbløffende udvalg af våben, herunder en lydløs, men dødbringende, bue samt diverse pistoler, rifler og haglgeværer. De kan hver især opgraderes med forskelligt tilbehør og diverse enkeltdele, der forbedrer deres egenskaber. Kronen på værket er dog Laras praktiske økse. Dette alsidige værktøj gør hende i stand til at hage sig fast på overflader, kure ned ad reb og gøre det af med fjender med brutal finesse.

Sidst, men ikke mindst, bydes SHIELD TV-ejere, som køber Tomb Raider, på en fantastisk historie. Skarp stil, fremragende tempo og en række virkeligt medrivende udviklingsforløb sørger for, at Laras udvikling som karakter er både meningsfuld og overbevisende. Det menneskelige drama, der er livsnerven i Tomb Raiders plot, er med til at gøre spillet endnu mere fængslende.

Tomb Raider: Oplev den legendariske Lara Crofts genfødsel på NVIDIA SHIELD-TV

Takket være Lightspeed Studios og Crystal Dynamics' storslåede indsats er der blevet sparket nyt liv i Lara Croft og Tomb Raider. Hvis du var vild med de originale spil, vil denne opdaterede version af Tomb Raider-serien uden tvivl forføre dig med sin blanding af intens action og medrivende plot. Men selv for dem, der ikke er bekendt med Lara Crofts tidlige vovestykker, er Tomb Raider et actionfyldt eventyr, der i den grad er værd at begive sig ud på.

Download Tomb Raider, og lad dig overbevise af Lara Crofts stjernekvalitet. Har du ikke allerede et? Suppler din opsætning med et NVIDIA SHIELD-TV, og opgrader dit spil til helt nye højder.